marți, 13 mai 2008

De ce internet ?

Iete fiindc-a devenit o necesitate. As prefera sa ies in oras sa vbim una alta la o bere, dar cu cine sa vorbesc cand voi o ardeti pe net acum, la un biliard pe mess, o tzatza pe oDC, etc ? Prea multi dintre voi ati uitat de vechile pasiuni, de tovarasi, de sport s.a.m.d. si le-ati inlocuit cu un cablu.. Daca va ridica garda si va-ntreaba de identitate voi va spuneti IP-ul si daca va vad plangand sigur s-a ars placa de baza sau aveti vreun virus :( Ho, ca nu-s ipocrit, ca si io depind de net ca oricine altcineva, dar cu toate astea mai ies cu prietena in lume, mai bag un basket cu baietii si tot asa... Sa zicem ca acest blog e un mic indemn spre a inlocui formele de manifestare digitala cu ceva mai palpabil.. Nu de alta, dar mai avem putin si tinem slujbele pe mess.. E normal ca la un protest care vizeaza situatia orasului sa nu se stranga nici macar mia de oameni (DESI a fost promovata intens prin massuri adunarea!!! :O LOL RoTfL gg) ?
Mai iesiti si voi in lume.. si luati si vreo 2-3 tovarasi cu voi..

Nu sunt adeptul blogurilor, nu o sa m-apuc acum sa-mi fac jurnal intim, oracol si alte nebunii... dar o sa revin cu siguranta. Pana atunci, vizionare placuta.




Download piesa

Download colaj

3 comentarii:

Gibi spunea...

Mult prea adevarat. Acum poti face aproape orice virtual, si unii prefera in locul vietii sociale o viata virtuala. Bun venit in blogosfera!

Anonim spunea...

Total de acord, cred ca am inceput sa ne "virtualizam" daca nu cumva unii din noi au facut-o deja. Ma si gandeam la acel "joc", Second Life, si cat il tot promoveaza, ce spera ei sa obtina, ce gandesc oamenii de "joaca" asa ceva. In cazul in care nu stiti de Second Life intrati putin pe secondlife.com ca sa vedeti de ce zic ce zic.

Anonim spunea...

un om normal n'o sa bata niciodata efectu de turma! we need superheroes for that :))